Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2386.1
  • BIST
    10264.4
  • BTC
    61482.61$

AK Parti Malatya İl Başkanı Gören'in Sessizliği de Planın Bir Parçası mı?


Malatya'da parti içindeki olaylar artık iyice çığırından çıkmışken, en son oturup izlemesi gereken AK Parti İl Başkanı Namık Gören yine en önlerden koltuğunu ayırtıp bu gerilimi izlemeye devam ediyor.

31 Mart seçimlerinde partisine 115 bin oy kaybı ve 2 belediye kaybı yaşatan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, bilindiği üzere bu başarısızlığı “Malatya Destan Yazdı” başlıklı sosyal medya paylaşımı yaparak kendini alay konusu haline getirmiş, bu talihsiz olayı haber yapmamızın ardından ise o paylaşımı kaldırmış sadece “Teşekkürler Malatya” paylaşımı yapmıştı. 

İHSAN KOCA’NIN BERBAT YÖNETİMİNİ BİLE SOLLADI!

Eski İl Başkanı şimdiki Milletvekili İhsan Koca döneminde bile o kadar kötü ve eleştiri okları çeken yönetim Namık Başkan kadar partinin oyunu düşürmemişti. Şimdi diyeceksiniz ki her yerde düştü! Malatya normaldir. Hayır efendim hiç normal değil. Malatya gibi AK Parti’nin kalesi olan bir ilde Büyükşehir Adayı ile Muhalefet adayı arasındaki oy makası 40-50 Bin’e gerilemişse burada sorun var demektir. 

Yanlış aday tercihleri mi dersiniz, Emekli vekil Öznur Çalık’ın kumanda ettiği yönetim mi dersiniz, Partiye gönül vermiş insanların “Bizim üzerimize ne düşüyorsa emrinizdeyiz” talebini kibirli bir şekilde reddeden burnu havada yönetim mi dersiniz, partinin içten bölünmüşlüğü mü dersiniz ne derseniz deyin sorunlar yumağı büyüyerek devam ediyor. Başkan Gören’in seçimden sonra görevden alınacağını belirtmiştik, kum saati çalışmaya devam ediyor. Eski masallarda bahsedildiği üzere 3 vakte kadar Namık Başkan gidiyor. 

AK Parti Genel Merkez’de oyların düşüşünün ardından tüm yurtta olduğu gibi Malatya’da da yeni bir yönetim ve yapılanmaya gidecek olan AK Parti’de sancılı süreç devam ediyor.  

BAŞKANLAR BİRBİRİNE GİRDİ NAMIK GÖREN SESSİZ!

AK Partili Aday Meşaleci Sami Er’in Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından yalan yanlış beyanlarla eski başkan Selahattin Gürkan’ı trollerin ve medya tetikçilerinin önüne attığı bir haftayı geride bıraktık. İl Başkanı Gören’i zaten Öznur Çalık görevlendirip kumanda ettiği için Selahattin Gürkan’ı sevmediği ve partiden dışladığı zaten kulislerde konuşuluyordu. Ama nihayetinde sizin partinizin belediye başkanlığını yapmış. Beğen yada beğenme tüm ülkeyi seyrimize kaldırıp memleketi rezil etmenizin ne anlamı var?

HESAP KIYASI YAPARKEN, YAPILAN BÜYÜK HATA!

Selahattin Başkan seçildiğinde şuan yaşanılan olayların aynısını Ahmet Çakır ve Hacı Uğur Polat’a yaptı ama herkesin kaçırdığı bir şey var. Gürkan o dönem borçları açıklarken bir personel maaşı Bin 600, 2 Bin liraya iken borç 2 Milyar TL eski parayla 2 Katrilyondu. Yani 100 Bin kişinin maaş tutarına tekabüldü. Bugün onca enflasyonist ortam ve şartlara göre bir personel maaşı 20-25 Bin civarında. Yani eskiyle kıyaslandığında 20-25 Katrilyon borç olması gerekirken, Gürkan’ın haber sitemize açıkladığı tutar sadece 3.5 Milyar TL banka borçlarının olduğu yönünde. Bahsedilen yada konuşulan 17 Katrilyon tamamen uydurma bir hesaptan mütevellidir. Gürkan 44 eser yaparak bırakmış, eserlerinin çoğunun da Buğday Pazarı ve Kayısı Ticaret Merkezi başta olmak üzere milyonlarca lira gelir getirecek projeler olduğunun altını çizmekte yarar var. Peki Çakır ve Polat ne yaptı? Allah rızası için kaldırımdan ve Tüm Doğu Anadolu’nun pisliğini çöpünü Malatya’da dönüştürmek havamızı kirletmekten başka yaptığı 5 tane işi sayacak olan var mıdır? Ne yaptılar da bu kadar borç bırakıldı. Üstelik Esenlik bazı milletvekilleri ve yandaşlara peşkeş çekilen tarumar edilen kurum halini almıştı. Bunları unutmadık. Bugün aynı Esenlik aylık 300-400 Bin liradan fazla kâr eden bir işletme haline geldi. 

İl Başkanı Gören tıpkı o dönem Çakır ve Selahattin Gürkan çekişmesine müdahil olmayan İhsan Koca gibi oda kenara çekilip olan biteni izliyor. Hiç mi bir tanesi genel merkezden arayıp “Yahu kardeşim sen iş yapıyorsun. Nedir bu muhalefetin, trollerin ağzına sakız etmişsiniz. Partimiz zarar görüyor, adaylarımız zarar görüyor, başkanlarımız zarar görüyor” tepkisini vermiyor. Yada görevden alacaklar diye Gören’in üstüne mi gitmek istemiyorlar anlamış değiliz. 

ÇAYCI ZÜLKÜF KLASİĞİ “YAV İL BAŞKANI SEN İŞ YAPİSİN?”

Deprem’de mağdur olan ve tepki verenler arasında Bingöl’den Malatya’ya göç edip Malatya siyasetine ve yönetimine ayar verme küstahlığını ve hadsizliğini yapmaktan geri kalmayan Çaycı Zülküf de bulunuyordu. 

Normalde Öznur Ablasına ve parti yetkililerine asla tek kelime etmeyip, yalakalık yapmaktan geri kalmayan Çaycı Zülküf, demek ki o kadar canı yanmış olmalı ki, dönemin AK Parti il başkanı İhsan Koca’ya “Ya Sen Nasıl İl Başkanısın, Sen Cumhurbaşkanının Malatya temsilcisisin, hiçbir yerde yoksun, arıyoruz ulaşamıyoruz. Sen ne iş yapisin yaw?” şeklinde Malatya lehçesiyle sitemini çekip sosyal medya’ya atmıştı. Yukarıda resim alanına eklediğimiz video’nun şuan muhatabı Namık Gören! Bakalım aynı tepki’den Gören’de nasibini alacak mı?  
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!