Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

AK Parti Malatya İl Başkanı Ablasını Unutmadı!


AK Parti Malatya İl Başkanı Ablasını Unutmadı!
AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, kendisini başkan ettiren ablasını kenara atılma algısından kurtarıp sosyal medya sayfasından tekrar gündeme getirdi.

Başından beri Malatya AK Parti il teşkilatını parmağında döndürdüğünü yazdığımız eski Milletvekili Öznur Çalık, pasifize edilmesine rağmen partiyi dizayn etmeye devam ediyor. Son olarak Malatya İl Başkanı Namık Gören’i başkanlık koltuğuna, Eski il başkanı İhsan Koca’yı Milletvekili listesine dahil eden Çalık, son nefesine kadar bu işi bırakmaya niyeti yok gibi görünüyor. Bir takım çevrelerce artık Emekliye ayrıldığı söylense de, Eczanesinin bodrumunda kurduğu ofisinde aktif siyasete devam ediyor. 

İL BAŞKANI GÖREN, ZİYARETİNE GİDİP RAPOR VERDİ!

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, adaylık sürecindeki büyük hataları ve Malatya’yı sallayan ciddi iddiaların muhatabı olmaktan oldukça rahat olmalı ki, hiç kimseye cevap ya da açıklama yapmaya gerek duymuyor. Bir kişi hariç! O da onu göreve getiren Öznur Ablası!

İHSAN KOCA’YI ARATMIYOR!

Eski il başkanı İhsan Koca’nın kimsenin telefonuna çıkmaması ve halktan son derece kopuk olması, son 14 Mayıs Seçimlerinde AK Parti’nin Malatya’da 100 Bin’e yakın oyunu eritmişti. Vatandaşı bırakın Cumhurbaşkanı’nın en alt birim olan temsil makamındaki muhtarların bile telefonuna çıkmayan İl Başkanı Gören, AK Parti’ye Malatya’da kaybettirmeye yönelik hamlelere imza atmaktan geri kalmıyor.

İlçe başkanına dahi söz geçiremeyen ve partiyi dağıtmakla eleştiri oklarını üzerine çeken Başkan Gören’in 31 Mart seçimlerinde ki büyük hüsran öncesi bir an önce istifa etmesi isteniyor. Yoksa bu kaybın tek sorumlusu durumunda. 

ABLAYI UNUTTURMAMA ÇABASI!

AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Selim Gültekin’in Malatya’ya gelmesiyle bir koşu ablasının yanına götüren İl Başkanı Gören, sosyal medya hesabından şu notu paylaştı. 

AK Parti Genel Merkezi İl Koordinatörümüz Selim Gültekin ile birlikte önceki dönem MKYK Üyemiz ve Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık’ı ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

MEŞALECİ KAHTALIYI DA UNUTMADI!

AK Parti Malatya İl Başkanı meşaleci olarak bilinen eski Milletvekili Hakan Kahtalı'yı da ziyaret etmesi akıllara siyaset, meşale ve rant üçgenini bir kez daha getirdi. 

Bu ziyaret içinde şu notları paylaştı. 

AK Parti Genel Merkezi İl Koordinatörümüz Selim Gültekin ile birlikte 27. Dönem Malatya Milletvekilimiz Hakan Kahtalı’yı ziyaret ettik.

Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    B Vaizoğlu
    06-03-2024 05:46

    sayın çalık sosyal polıtıkalarda öngörünümlü bilge :hastaneyi yaptıran rahmetliCUMHURBAŞKANINIZ ÖZAL ünivertsitesini bölgemize kazandıran geleceği planlamada eğitimin önem arz ettiği bilgi çağında doğuya gidişde köpru&batıya gidişde kapı olan şehrimiz yerel yönetim hatalarındaki başarısız uygulamalara neden olan lar sayın çalıkı devre dışı bıraktıklarını düşünebilirler eğitilm seviyesi yüksek olanlar planlamaya önem verirler uygulamaya geçtiklerinde ekibiyle zirveye hedefe yürürler rahmetli CUMHURBAŞKANIMIZ gibi saygılarımızla düşünmek başarının yarısıdır&uygulamakda diğer yarısı edip alinin dediği gibi insana değer verki devlet yücelsin

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!