Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67944.940$

AK Parti Malatya Adayı Sami Er'den Ucuz Trol Oyunu!


AK Parti Malatya Adayı Sami Er'den Ucuz Trol Oyunu!
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı hem ithal, hem meşaleci, hem kibirli Sami Er'in yeni trol oyunları....

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Meşaleci Sami Er’in seçilme şansı kalmayınca trol hesaplardan yardım alınmaya başlandı. 

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’ın “Biz Sami Bey’e  artık yaşlandın istifanı ver seni meclis üyesi yapalım derken, Cumhurbaşkanımız arayıp onu göndermemizi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapacağını söyledi. Sami Bey Malatya’ya gitmemiş, Ankara’ya gitmemiş, aday adayı bile olmamış düşünün yani” demesiyle vatandaşın gözünde ithal aday durumuna düşmesinin ardından, zaten meşale örgütüyle adının anılması kafadan 2-0 geriye düşürdü. 

Son olarak da geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında “Kazanmama ihtimalim yok” Kesin kazanıyorum şeklinde kibirli, egolu ve vatandaşın oyuna ipotek koyma saygısızlığına bürünmesiyle az olan şansını da zora soktu. Öte yandan AK Parti Malatya mitinginin fiyasko ile sonuçlanmasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fırçasına maruz kalmışlardı. 

İddialara göre Milletvekillerinin kendisiyle gezmemesini tıpkı yaramaz öğrenciler gibi Reis’e şikayet eden Sami Er, şimdi de birkaç Malatya trol hesabından aklı sıra mütevazi adam görüntüsü vermekten kaçmadı. 

Paylaşımda ailesiyle birlikte yemek yerken görüntülenen Meşaleci aday Sami Er için şu komik paylaşım yapıldı. 

Korumalar yok, çakarlı arabalar yok, ailesiyle makul bir restoranda yemek yedi hesabı ödedi ve kimseyi rahatsız etmeden gitti. 

Çok zor değil aslında. 

Malatya Büyükşehir belediye başkan adayı Sami Er

Paylaşımın altına ağırlıklı olarak "Kaç para aldın reklam için" yorumunda bulundu. 

SAMİ ER ZATEN SIRADAN BİR MEMUR!

Trollerin başına oruç vurmuş diyeceğiz fakat oruç tutup tutmadıklarından da emin değiliz. Sami Er zaten hala memur statüsünde, koruma, çakarlı araba ne alaka?

Yediğinin parasını bir zahmet versin, biz mi gelip verelim?

Böyle ucuz mütevaziliklere tenezzül etmeyin. Sami Er kibriyle, beceriksizliğiyle adaylığı hak etmemiştir. Herkes biliyor ki bu oyunlar başından beri AK Parti Malatya teşkilatını eczanesinin bodrumunda yöneten Öznur Çalık’ın oyunlarıdır. Malatya artık uyanmıştır. Oyunlara prim vermeyecektir. 

ENGELİ BASANLAR KERVANINA ODA KATILDI!

Malatya'nın nabzını tutan ve perde arkasında ne konuşuluyorsa kamuoyuna aktaran, korkusuz ve cesur tek site olan Malatyadan.com whatsapp hattına kaydettiğimiz ve önemli gelişmeleri paylaştığımız Meşaleci Sami Er, geçtiğimiz günlerde bir televizyon yayınında "her arayana ve yazana geç de olsa dönüyorum" diye yalan bir ithamda bulunmuştu. Eleştirilere yanıt vermek yerine kolayı yapıp engeli bastı. Deve kuşu misali kafasını kuma gömüp gerçeklerden kaçacağını sanıyorsa şimdiden kaybetmeyi göze almıştır. 

MEKAN ÇAMLICA!

Trol'ün makul restoranlardan biri dediği yer Çamlıca Restoran' AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan zaman zaman adı il başkanlığı için geçen Rıdvan Budak'ın meşaleci bir diğer ağabeyi Ahmet Çakır'ın başkanlık döneminde yer verdiği ve kolladığı bir mekan. Fiyatlarda hiç öyle makul felan değil. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 4
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 6
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Yunus
    12-03-2024 15:12

    Hiç inandırıcı değilsiniz meşale derneği bizim canımız

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!