Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68125.059$

AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci Günah Çıkardı!

AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci Günah Çıkardı!
Konteyner ticareti yaptığı için depremi çok iyi değerlendirdiğini umut ettiğimiz AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ilk defa doğru bir açıklama yaptı!

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’den, hakkında çıkan TOKİ kuralarında kendisine ev çıktığı yönündeki iddialara yanıt geldi. 

Bazı haber siteleri ve televizyon kuruluşlarında, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’ye TOKİ kuralarında ev çıktığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddialar hakkında konuşan Başkan Kahveci: “Bazı haber siteleri ve televizyon kuruluşlarında ortaya atılan bu iddialar ile alakalı olarak, iddia sahibi arkadaşlarımızla görüşme gerçekleştirerek, durumun aslını kendilerine anlatmıştık. Fakat bugün gelinen noktada, bazı siyasi parti temsilcileri tarafından mesnetsiz bir şekilde seçim propagandası yapmak adına bu asılsız iddialar tekraren gündeme getirilmektedir. Sözde ahlaklı belediyecilik parolasıyla yola çıkan bu kişilerin, aslı astarı olmayan bu konu hakkında yalan söyleyerek vatandaşlarımızı kandırmalarına müsaade etmeyeceğiz. Şahsımı yıpratmaktan ziyade, partimizi yıpratmaya çalışan bu kişilere milletimiz sandıkta en güzel cevabı verecektir. Tüm Malatya kamuoyu bilir ki TOKİ kuralarında çıkan ismin şahsımla herhangi bir ilgisi yokturdur.  Bu isim sadece bir benzerlikten ibarettir. Bu isim benzerliğinin önünü arkasını araştırmadan bu olayı yalan yanlış bir şekilde hemşehrilerimize anlatanları, bu olay üzerinden partimizi yıpratmaya çalışanları Allah’a havale ediyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi yalanları söylerlerse söylesinler, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde belirlemiş olduğumuz %85 çıtamıza ulaşmamıza engel olamayacaklar.” dedi. 

Başkan Kahveci şu anda oturmuş olduğu evin ise az hasarlı olarak kayıtlarda mevcut olduğunu ve herhangi bir hak sahipliğinin olmadığını belirtti.

BU KEZ DOĞRU SÖYLÜYOR ÇÜNKÜ!

Kendisini en sert eleştiren medya grubu olarak bu kez doğru söylediğine inandığımız için bu haberi yapma gereği duyduk. Saat'in bile pili bitse günde iki defa doğruyu göstermesine eş değer bir savunma gördüğümüz bu açıklama konusunda başkanın hakkını teslim etmek gerekiyor. Basri Başkan'a "Basri Kahveci ve Trolleri" başlığını atan trolleri bizzat ziyaret edip önlerinde el pençe duran da Basri Başkan'dan başkası değil. Enterasan bir kişilik olduğunu söylemek pek de yanlış olmaz. Basri Başkan hakkında ne kadar doğru haber eleştiri haberi yaptıysak, bir gün olsun inkar etmedi. Ama bu TOKİ evi yalanına karşı çıkması bu olayın gerçekten yalan olduğunu gösteriyor. Biz körü körüne bazı trol ve tetikçilerin yaptığı gibi her zaman eleştirmiyoruz. Bu konuda olduğu gibi haklı olduğunda da hakkını teslim etmeyi mesleki görev adlediyoruz. 

GÜRKAN'IN YÜZÜNE SÖYLEMİŞ!

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "AK Partili Kahveci'den Selahattin Gürkan için şok sözler!" başlıklı haberde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan için bazı kişilere “Aday gösterilmediği iyi oldu. Zaten CHP, MHP’ye gösterdiği ilginin yarısını bize gösterseydi, bizde parti olarak arkasında durur adaylığı için direnirdik” dediğini yazmıştık. Bu haberin ardından AK Parti'deki bazı dostlarımıza "Ben onu direkt Selahattin Başkan'ın yüzüne söyledim. Başkasına demedim" dediği iddiası bu kadarına da pes artık dedirtti. 


 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Sehitfeyzi
    22-02-2024 23:56

    Osman güderi yediArkasında duraydıBe ben alsana ben

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!