Malatya
10 Mayıs, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4135.9
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

AFAD Müdürlüğüne Hamza Demiralp atandı


AFAD Müdürlüğüne Hamza Demiralp atandı
Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) vekaleten Hamza Demiralp atandı.

Alınan bilgiye göre, Malatya İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Çevre Yönetimi Şube Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü'nde mühendis olarak görev yapan Demiralp, Valilik oluruyla İl AFAD Müdür Vekili olarak görevlendirildi.

1957 yılında Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde doğan Demiralp, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi'nden mezun olduktan sonra pek çok ilde Orman Müdürlüklerinde çeşitli kademelerde görev yaptı. Malatya İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Çevre Yönetimi Şube Müdürlüğü'nde ve Malatya Orman İşletme Müdürlüğü'nde mühendis olarak görev yapan yapan Demiralp, bu görevi yürütürken İl AFAD Müdürlüğü'ne vekaleten atandı.

Öte yandan, AFAD il Müdürlüğü'nü bir süredir vekaleten yürüten Mehmet Ertürk, Malatya AFAD Afet İşleri Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!