Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68082.990$

Acemi Milletvekili Babacan Bizim Haberi Kullandı!


Acemi Milletvekili Babacan Bizim Haberi Kullandı!
Malatya'nın gelmiş geçmiş en acemi iki vekilinden biri olan Abdurrahman Babacan yine pot kırmaya devam ediyor.

Göreve seçildiği günden beri sadece bizim "Bu vekilden Malatya'ya bir halt olmaz" yorumlarımız ve haberlerimiz ne kadar haklı olduğumuzu gün geçtikçe ortaya çıkarmaya devam ediyor. Malatya'yı bırakıp havuz medya kanallarında muhalefete ayar vermekle yani boş işlerle uğraşan Acemi Vekil Babacan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er'in tanıtım toplantısında bizim iki gün önce arşivden çıkardığımız Malatya Gazeteciler Cemiyetinin merhum başkanı Haydar Karaduman'ın Sami Er için 2014 seçimi adaylık sürecinde sart ettiği "Sami Er Malatya İçin Biçilmiş Kaftandır" sözünü alıntı yaparak salonda hitap etti. Sözde akademisyen ve eğitim alanında tecrübe kazanmış acemi vekil medyadan aldığı bir başlığı kullanması vizyonunun ne kadar dar olduğunu bir kez daha ortaya serdi. 

SAMİ ER MALATYA İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTANDIR

6 Şubat tarihinde yaşanan depreme değinen ve bürokratlarla birlikte şehri ayağa kaldırmak için uğraştıklarını aktaran AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, “Belediye Başkan Adayımız Sami Er Beyefendi bunun için biçilmiş kaftan. Tüm vatandaşlarımız 81 ilin öz geçmişine baksınlar bir de Sami Er Beyefendinin öz geçmişini karşılarına alsınlar. Malatya’yı vizyon şehri yapacağız. Vizyon şehri için Sayın Er gibi Başkan’a ihtiyacımız vardı. Malatya’yı bütün bir aile gibi ayırt etmeksizin bir olarak görmek istiyoruz. Hangi Malatya ortak paydasında buluşalım.” Diye ifade etti.

Acemi Vekil Babacan, Geçtiğimiz günlerde skandal paylaşıma imza atıp tepki alınca geri vitese takmıştı. 

MALATYA SİYASETİNDEKİ ÇEKİŞMEYE BİRİNİN DUR DEMESİ GEREKİYORDU!

“Malatya siyasetinde uzun yıllardır devam eden siyasi çekişmeye artık birinin dur demesi gerekiyordu. Bu çekişmelerin sonucunda kaybeden yine Malatya halkıydı….

Göreve geldiği günden beri Malatya halkının sorunlarını gündeme getiren ve çözüm yolları üreten BABACAN vekil, bu gün ATO Kongre merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında aday olarak açıklanan Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami ER için genel merkezde yoğun mesai harcadı.

AÇIKLAMASINDAN ÇARK EDİP ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ!

Bugün Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda, şehir ve insan odaklı bir anlayışla güzel bir başlangıç yapmak için aday tanıtım toplantısındaydık.
Malatya için doğru isim olduğuna inandığımız ve bildiğimiz Sami Er Beyefendi şehrimize hayırlı olsun…
Eğitim geçmişi: Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık Şehir Planlamacılığı Programı (kentsel dönüşüm) yüksek lisansı…
Profesyonel kariyeri: 3 yıl çok başarılı bir Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği dönemi, 5 yıl TOKİ Başkan Yardımcılığı, 4 yıl Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı ve iki dönemde toplam 8 yıl Fatih Belediye Başkan Yardımcılığından oluşan harika bir kariyer.
Profesyonel ekibiyle geliyor ve Malatya’ya tam da ihtiyacı olduğu zamanda büyük katkılar sunacak bir isim…
Zaten süreç içerisinde bütün Malatya bunu yaşayarak görecek.
Her zaman söylüyoruz: bu şehri hep birlikte ayağa kaldıracağız inşallah.
Bu noktada, geçmişteki tüm siyasilerimizin; milletvekillerimizin ve belediye başkanlarımızın sürece desteği çok önemli. Ve onların desteğini muhakkak alacağız. Malatya bir ve beraber olacak…
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bütün teşkilatımıza ve süreç boyunca emeği geçen herkese teşekkürler…
Hayırlı olsun, hayırlar getirsin…”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 4
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Malatyalı
    29-01-2024 16:25

    Siraç hanımefendi gerçekten işini doğru düzgün yapan halkı dinleyen biri hakkını yemeyin

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!