Malatya
31 Mayıs, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    39.24
  • EURO
    44.60
  • ALTIN
    4142.7
  • BIST
    9.014
  • BTC
    105389.44$

3 Kişiyi öldüren şahıs Malatya'da yakalandı


3 Kişiyi öldüren şahıs Malatya'da yakalandı
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde, 3 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen 44 yaşındaki Lütfü Cengiz, 2.5 yıl sonra Malatya'da kayısı bahçesinde yakayı ele verdi.
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde, 3 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen 44 yaşındaki Lütfü Cengiz, 2.5 yıl sonra Malatya'da kayısı bahçesinde yakayı ele verdi. Gözaltına alınan Lütfü Cengiz, çelik yelek giydirilerek, zırhlı araçlarla adliyeye getirildi.

2011 yılının Mart ayında Suruç'un Yanaloba Köyü'nde Arslan ile Yüksel aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Mehmet Arslan, Salih Arslan ile Abdulkadir Yıldız tabancayla ateş edilerek öldürüldü. Soruşturma başlatan jandarma cinayeti işlediği ileri sürülen Lütfü Cengiz'in yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

KAYISI BAHÇESİNDE YAKALANDI

Jandarma ekipleri aradan geçen süre içerisinde 3 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen ve ele geçirilemeyen şüphelinin sahte kimlik kullandığı ve Malatya'da bulunduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma, şüpheli Lütfü Cengiz'i kayısı bahçesine düzenlediği operasyonla yakaladı. Üzerinden farklı isme düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı ve bir av tüfeği ele geçirilen Cengiz, gözaltına alınarak Şanlıurfa'ya getirildi.

3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından olası linç ihtimaline karşı çelik yelek giydirilerek ve zırhlı araca konularak sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye gönderildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!