Malatya
11 Mayıs, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4135.9
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

28 Şubat ve Malatya konulu panel'e davet


28 Şubat ve Malatya konulu panel'e davet
Malatya Belediyesi’nin 2013 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan panele TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu Başkanı Nimet Baş ile Komisyon üyesi milletvekili Enver Yılmaz konuşmacı olarak katılacak. Panele tüm vatandaşlar davet edildi.
 Bugüne kadar birçok alanda güncel konular ile ilgili etkinlikler gerçekleştiren Malatya Belediyesi, Türk siyasi hayatı başta olmak üzere birçok alanda derin izler bırakan 28 Şubat süreci ile ilgili bir panel düzenleniyor.
‘28 Şubat Süreci ve Malatya’ konulu Panel’e TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu Başkanı Nimet Baş ile Komisyon üyesi İstanbul milletvekili Enver Yılmaz konuşmacı olarak katılacaklar.
Malatya Belediyesi’nin 2013 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde 8 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan panele bütün vatandaşların davetli olduğu bildirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!