© Malatya Haber

Turgut Özal Üniversitesi'nde Şok Uygulama Tepki Çekti!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde 4D Personeline özel kıyafet uygulaması personellerin tepkisiyle karşılandı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nden akıllara zarar bir uygulama daha gündeme bomba gibi düştü. Rektör Recep Bentli göreve geldiği günden beri, eski yönetimin aldığı personel ve çalışanlarla adeta bir hesaplaşma tutumundan vazgeçmemesi artık personelleri canından bezdirdi.
Defalarca mobbing yapıldığına yönelik haber yapmıştık. Fakat bu her kelimesi doğru haberlerimizi de mahkeme kararıyla kaldırtmayı başarmışlardı. 

AMERİKA CEZAEVLERİNİ ARATMAYAN UYGULAMA!

Malatya’nın korkusuz ve cesur tek haber sitesi olan malatyadan.com’a özel açıklamalarda bulunan ve ismini belirtmeyen bir personel “Eleştiriler yönetimin ve rektör’ün o kadar zoruna gitmiş olmalı ki, işçileri aşağılamak adına özel bir kıyafet tasarlanmış. Fakat bu karar çağdışıdır. Fişlemek yada hakir görmekten başka bir mana çıkmamaktadır. Sonuçta bu personelin bir çoğu memur. Bunlar bu akılla mı bilim yuvası yönetiyor? Gerçekten anlamakta zorlanıyoruz. Rektör efendi şunu iyi bilsin hiçbir personel bu tek tip kıyafet kararına uymayacaktır. Gerekirse demokratik hakkımız olan eylem ve protestomuzu yaparız. Yine giymeyiz deli saçmalığı kıyafetleri.” Dedi. 

TYP’Lİ MANKELERE MASA BAŞI GÖREV!

O kadar keyfi uygulamanın yapıldığına dikkat çeken tepkili personeller, “İşe yeni alınan TYP’li mankenleri masa başı görev verip, yıllardır kurumda çalışan personelleri hala en dip görevlerle ezmeye devam ediyorlar. Bu yönetime hakkımızı helal etmiyoruz. Bir söz var ‘İnsancıl olmadıkça, adil olamazsınız.’ Ehliyet ve liyakatten yoksun bu insanlara, kurumları teslim edenleri Allah’a havale ediyoruz.” Dedi.  
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER