© Malatya Haber

Trol Mahir Temur Gezi Olaylarını Destekleyip Olay Paylaşımlar Yapmış!

Malatya'da organize olarak bir trol'ün nasıl vasıf alıp AK Parti karşıtı eylem olan Gezi olaylarına destek vermesine rağmen AK Partili Belediye Başkanları ve AK Parti destekçisi tvlerde program yaptırıldığını tek tek açıklayalım.

Malatya’da internet imkanlarının gelişmesiyle neredeyse sayısı 200-300’ü bulan sözde haber ama yüzde 90’ı bülten yayınlayan, yüzde 5’i trollük yapan ve maalesef yüzde 5’lik bir gazetecinin var olduğu site buluyor. Buna ilave olarak sayısı çift rakamları bulan sözde medya birlikleri bulunuyor. 

Kim neyi temsil ediyor, neye hizmet ediyor, memleket için ne icraatları olmuş, hangi usulsüzlüklerin karşısında durmuşlar, hangi yolsuzluk yapanlar için eylem yapmışlar? 2003’de Spor Gazeteciliği ile bu sektöre emek veren biri olarak 21 yıldır inanın ne gördüm ne duydum!

Rahmetli Haydar Karaduman’ın temsil ettiği Malatya Gazeteciler Cemiyeti dışında olanların çoğu kusura bakmasın ama tabela derneğinden öteye geçemediler. Bunları yazarken karşıma düşman edinmek yada küçümsemek asla aklımın ucundan geçmiyor. Zaten iğneyi kendilerine batırırlarsa çuvaldıza ben razıyım. 

Öncelikle bu sektörün kanayan yarası, Troller, Medya Tetikçileri, Sülükler son yıllarda bir hayli artışta. Her ne kadar kanuni düzenleme yapılsa da bir türlü önüne geçilemiyor. Basın ve Özgürlük kapsamında herhangi bir ceza almadan isteyen istediği trollüğü, iftirayı, çamuru atabiliyor ve bunlar yanlarına kâr kalıyor. Ahlak, Karakter, Allah Korkusu taşımayan zevatlara ne deseniz boş. 

BİR MÜPTEZEL TROL’E NASIL VASIF VERİLMİŞ!

Bu Sabah Gazetesinde köşe yazan Mahir Temur isimli bir trol sektörde bir takım emekçilerin yakınlarını hedef alarak ona buna sataşarak, onlarında bu trole yanıt vermesiyle aklı sıra ucuz isim yapma eylemlerine girmiş, yine Bu Sabah Cemiyeti isimli bir cemiyette görevlendirilip hayatı boyunca yanından geçemeyeceği meslek olan Gazeteci (!) statüsü verildiğini sanıp bazı çevrelerce parlatılma gayretine girilmiştir. 

Radyocu Sinan Cavlak tarafından siyasilerle ve belediye başkanlarının konuk olduğu programlara davet edilmiş, son olarak ta Basın Müdürlüğünü yaptığı dönemde Malatya Turgut Özal Üniversitesi kurucu rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u itibarsızlaştırma ve dezenformasyon içeren yalan yanlış bilgileri servis eden trol abisi Burhan Karaduman’ın koltuğunda palazlanmıştır. 

Çiğköfteci abisi İsmet Yalvaç’a methiyeler düzüp zoraki kendini piyasada tutma gayretine giren bu trol, bu sürecin ardından Malatya’nın kurt siyasetçisi Öznur Çalık’ın radarına giriyor. Bir takım bilgilerin el altından kendisine verildiği iddialarıyla yakın bir ilişki kuran bu trol, Acemi siyasetçi olan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’ın da maddi manevi desteklerini alarak ayakta kalma çabalarına girmiştir. Hatta Başkan Yıldırım tarihte eşi benzeri görülmemiş bir şekilde il başkanı olarak bu trolün sitesi kayısıhaber’de köşe bile yazmıştır. Parti İl Başkanı ve köşe yazarlığı ne alakaysa bilen varsa açıklasın bizde bilelim. 

OYUNLARINI BOZUNCA HEDEF OLDUK!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde istediklerini alamadıkları için adeta sistematik karalama ve iftira saldırısı başlattıkları için Malatya Haber, Çiğköfteci İsmet Yalvaç, Trol Burhan Karaduman ve diğer trollerin oyununu bozup gerçekleri kamuoyuna aktardığımız için şahsımı hedef haline getiren bu troller, 10 yıl önceki henüz Devlet ve Hükümetle bir sorun yokken yaptığımız FETÖ içerikli haberlerimizi sanki bugün yapmışız gibi bizi FETÖ sevici, propagandacı gibi gösterme alçaklığında bulunmuşlardı. 

SÜSLÜ HATİCE ÜZERİNDEN ALGI ALÇAKLIĞINA GİRDİLER!

Bunun yanı sıra eski Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’in Sektörümüzdeki bir takım insanları hedef alan “Dürümcü Medya” sözü ve “Ben Malatyalıları Adam Sanırdım, meğer hepsi Ermeni dönmesiymiş” sözüne binaen bizde kendisine tepki vermiş, enkazların arasında adeta manken edasıyla gezen müdüre hanıma “Süslü Hatice” lakabını takmıştık. Bu eleştirilerden sonra müdüre hanımın aşağıladığı ve küçümsediği “Dürümcü Medya” sırf yalakalık yapmak için müdüre hanıma bize ismi belli olmayan sözde öğretmen ve eğitimci ağzıyla kınama yazılarının paylaşıldığı günlere şahit olduk. Neredeyse müdüre hanımı arayıp “Hocam özür dilerim siz haklıymışsınız. Bunlar dürümcü bile değil, sülük” diyecektim.

BAŞKA TROLÜN SAÇMALIĞINA BİZİ DAHİL ETTİLER!

Nasıl bir şeytanlık düşündüler ise geçmişte muhabbetimin olduğu, trol olduğunu anladıktan sonra mesafe koyup muhabbetimi kestiğim bir trol’ün, Malatya’da bir öğretmen’in taciz olayı yazısına dahil edip aklı sıra “Bunlara ortak çalışıyorlar algısı verelim ‘Tacizciyi savunduklarını belirtelim’ o yüzden müdüre hanıma saldırıyorlar algısıyla karalayalım” mantığına girip kendince bomba haber bizce düpedüz algı, yalan ve alçakça içeriği Trol Burhan Karaduman, Bu Sabah gazetesi Mehmet Aydın, Mahir Temur Çiğköfteci abileri İsmet Yalvaç yayınlamış aklı sıra benden hıncını çıkarmaya çalışmışlardı.   

MAHKEME HEPSİNİN BEKLENTİSİNİ BOŞA ÇIKARDI!

Bununla yetinmeyip tüm arşiv eski haberlerimi, kendilerini kast edip etmediğim içerikleri adeta niyet okurcasına dosyalayıp, Çiğköfteci İsmet Yalvaç’ın oğlu avukat Eralp Yalvaç 2-3 ceza davası açarak yargıya taşımıştı. Aklı sıra bana gözdağı verip “Bak bizimle uğraşma, seni böyle mahkeme, mahkeme süründürürüz” mantığına girmelerini tebessümle izledim. Davalar görüldü, Savcı ve Mahkeme bunların ucuz oyunlarına prim vermedi ve berat verdi. Fakat bunlar yine durmadı. Bu defa aynı saçmalıkları Gaziantep Bölge Mahkemesine taşıdılar. 

İFTİRA VE ÇAMUR İNSANIN AYAĞINA DOLAŞIR!

Yukarıda bahsettiğim özetin ardından asıl bombaya geliyoruz. Men Dakka Dukka, birinin kapısını çalanın kapısı çalınır anlamına gelen arapça sözde olduğu gibi, iftiralar ve yalan dolanlar gelip gidip ayaklarına dolandı.
Önceki gün sosyal medyada sayfanın birinde Trol Mahir Temur’un 2013 – 2014 yıllarına ait şok eden resimlerini görünce “Allahım ne büyüksün. Bazıların cezası için ahireti bekletmeden cezayı dünyada kesiyorsun” sözünü mırıldandım. 

MÜPTEZEL TROL GEZİ OLAYLARINA DESTEK VERMİŞ!

Bu trol Mahir düpe düz Hükümet kalkışması gibi atfedilen AK Parti’yi devirme girişimi olan Gezi olaylarına alenen açık destek vermiş. Gezi olaylarının finansörü olarak bilenen Osman Kavala’nın hala cezaevinde yattığını ele alırsak bu trol’ü Cumhuriyet Savcılarına bildirmiş olalım. Üstelik sadece gezi olaylarına destek de değil, bu müptezel hemen hemen her fotoğrafta zafer işareti yapıp PKK Terör Örgütünün renklerini temsil eden Sarı Kırmızı Yeşil bir lale resmi paylaşması akıllara bölücü terör örgütü sempatizanı olup olmadığını sorusunu getiriyor. 

Şimdi anladınız mı? Kimler kimlerle beraber…

Kimler kimlerle yol yürüyor….

Öznur Çalık, Bilal Yıldırım, Er Tv, Ahmet Çalık, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Basri Kahveci, Sinan Cavlak, Bu Sabah Gazetesi, Hülya Kaya, Fatih Avcı, Burhan Karaduman, İsmet Yalvaç bunlar ne olduğunu bilip görüşen yakın temastakiler,

Bilmeyenler ise Sami Er, Bayram Taşkın, İlhan Geçit başta olmak üzere tüm belediye başkanları ve bürokrasi.  

Bu Gezi olayları destekçisi müptezel trol Mahir Temur’u kim desteklerse, kim yan yana resim verirse CİMER başta olmak üzere parti genel merkez’e şikayet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.   

Murat Karakoç 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER