Rektör 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Protokolüne Katılmadı!
MALATYA29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Atatürk heykeline çelenk sunumu yapan protokol’de bu yıl yine bir fire çıktı.
Cumhuriyetin topraklarında eğitim faaliyeti gösteren ve 2. Cumhurbaşkanı hemşehrimiz İsmet İnönü'nün adını taşıyan İnönü Üniversitesi’nin rektörü Nusret Akpolat’ın protokolde görülmemesi dikkatlerden kaçmadı.
Sosyal medya hesaplarında bir görsel paylaşmakla yetinen Rektör Akpolat bilindiği üzere Meşale denilen marjinal yapılanma ile anılıyor. Yıllardır resmi bayramlarda bu tür absürt durumların yaşanması memleketin kurumlarının değerlerini düşürmekle kalmayıp art niyet ve olumsuz düşüncelerin oluşmasına sebebiyet veriyor.
Rektör seçildiği günden bu yana elde tutulur bir iş ortaya koyamayan Akpolat’ın bu bayram gözden uzak olması, tepkileri ve eleştirileri beraberinde getireceğe benziyor.
İlginizi Çekebilir