Naci Görür Malatya Depremi İçin Şaşırtıcı Açıklama Yaptı!
MALATYAJeolog ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür Malatya'da peş peşe yaşanan 4.3 ve 5.2 büyüklüğündeki depremler için beklenen açıklamayı yaptı.
Malatya'da 2 gün aralıklarla meydana 2 deprem ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, bu fayların yeni olduğunu belirtti. Malatya şaşkın durumda. Öte yandan geçtiğimiz aylarda bazı profesörler Malatya'nın İstanbul'dan daha güvenli olduğunu vurgulamıştı. Bilgi kirliliği ile vatandaşın kafası iyice karıştı.
İŞTE NACİ GÖRÜR'ÜN MALATYA DEPREMİ İÇİN AÇIKLAMASI
Bugün olan depremler hakkında sizleri bilgilendireceğim: Önce Malatya’da 4,3 büyüklükte Öncü-Yeşilyurt depremi, sonra da 5,2’lik İkizce-Yeşilyurt depremi oldu. Kuvvetle muhtemeldir ki öncü depremi İkizce depreminin öncüsüdür. Bu deprem fayları MTA haritasında yoktur. Yeni fay?
İlginizi Çekebilir