Malatya'nın Ankara Çıkarmasında O İsim Yine Yok!
MALATYAMalatya’nın yeni Ankara çıkarmasında yine yoklama kaçağı ortaya çıktı.
AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca’nın Malatya Heyeti ile olmaması dikkatlerden kaçmadı.
Daha önce “Malatya, Milletvekili İhsan Koca'yı Neden Küstürdü?” manşetli bir haber yaparak, durumu biraz da Milletvekili Koca tarafından yorumlamak istemiştik. Fakat bu eylemle de görüldü ki kabahatın büyüğü Milletvekili Koca’da.
Malatya yıkılmış, bitmiş adamın umurunda değil. Allah rızası için bir gün çıkıp bu memleket için ne yaptığını açıklasa dişimizi kıracağız. Ne bir açıklama, ne bir eylem, ne de bir çalışma söz konusu değil. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu isme neden onay verdiği gerçekten düşündürüyor. Koca şehirde adam mı kalmadı? Demeden alamıyoruz kendimizi.
Milletvekili Bülent Tüfenkci bile Hac ibadetini yapıp gelip, toplantıya katılım sağlarken, Soyadı Koca ama kendisi ortada olmayan İhsan Koca’nın ne alemde ne işlerle meşgul olduğunu sır gibi saklı. Hoş olduğunda da bir numarasını göremedik ama en azından toplu görüntüde olması, bir şeyler yapıyor algısı oluşturabilirdi.
AK Parti Seçime kadar Malatya’da tek vekil eksik devam edecek.
Tolstoy’un meşhur o sözünde dediği gibi 'Varlığı bir şey kazandırmayan insanların, yokluğu hiçbir şey kaybettirmez.'
İlginizi Çekebilir