© Malatya Haber

Malatyalıların kafasına çuval mı geçirdiler?

1 Kasım seçimlerinde Ak Parti gösterdiği milletvekili adaylarıyla, Malatyalıların kafasına çuval geçirip, sandığa yolladığına dikkat çekildi.

1 Kasım seçimlerinde Ak Parti gösterdiği milletvekili adaylarıyla,  Malatyalıların kafasına çuval geçirip, sandığa yolladığına dikkat çekildi. 

BAŞARISIZLIK ÖDÜLLENDİRİLDİ

 7 Haziran seçimlerinde Ak Partiye % 15 dolayında oy kaybetmesine neden olan İl teşkilatı ve milletvekillerinin 1 Kasım seçimlerinde ödüllendirilmesi başta Ak Parti tabanı olmak üzere Malatya’yı salladı. Sosyal medyada bireysel olarak başlayan tepkilerin ise önümüzde ki günlerde bir platform şeklinde dönüşeceği de edinilen bilgiler arasında.  

OTORİTELERDEN İLGİNÇ YORUMLAR GELDİ

 1 Kasım seçimlerini değerlendiren Ak Partiye yakın siyasi otoritelerden ise ilginç yorumlar geldi. Ak Partinin 7 Haziran seçimlerinde listeye koyduğu isimler nedeniyle büyük tepki aldı. Tepki alan listenin tekrar seçimde yeniden aday gösterilmesinin ise seçmenin kafasına çuval geçirip, sandığa göndermekten başka bir şey değil yorumlarını da beraberinde getirdi.  

TEPKİ ÇEKEN İSİMLER YİNE LİSTEDE

 Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfekçi’yi milletvekili olarak görmek istemeyen Malatya kamuoyu, ithal adayları da üstünün tuzu biberi olarak değerlendirip, 7 haziran seçimlerinde MHP, HDP ,Saadet Partisi ve Bağımsız adaylara yönelmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER