Malatya için büyük kapışma
ÖZEL HABER30 Mart seçimlerinde yarışacak takımlar aşağı yukarı belirlendi. Yarış Öznur Bacının takımıyla, Büyük Usta Erkal'in takımı arasında geçecek.
30 Mart seçimlerinin bir diğer takımı olan Saadet Partisinde ise işler tıkırında gidiyor. Büyük Usta Erkal'in takımı. 30 Mart seçimlerinde Öznur Bacı takımına karşı oluşan karşı takımın başında ise Malatya’nın marka isimlerinden Büyük Usta Ahmet Münir Erkal bulunuyor.Büyük Ustanın takım arkadaşları ise Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, Battalgazi de ise İnşaat Mühendisi Mustafa Canbay oldu. Köksal ve Canbay ikilisiyle meydanlara çıkan Büyük Usta ise Öznur Bacının tersine halktan büyük teveccüh kazanarak, Büyükşehir de Saadet rüzgarı estirmeyi şimdiden başardı denilebilir.
Son sözü ise Malatyalılar 30 Mart günü sandıkta söyleyecekler. Sokakta ki vatandaşlar ise” Battalgazi’de başlayan tepkinin daha fazlasının Malatya genelinde ve Yeşilyurt’ta var. ÖznurBacının takımında gımılı şirketi hesabı var.Çakır ve Polat, Malatya'da Kurtlar Vadisi versiyonunu yapmaya çalışsa da ciddi bir derse ihtiyaçları var. 30 Mart sabahı Malatyalıların tepkisini herkes görecek, Malatya’da ayakkabı kutusu yok ama helva kutularını görüyoruz” şeklide ortak düşünceleri dillendirdiklerini” de not düşelim.
İlginizi Çekebilir