Malatya Alperen Ocakları destekleyeceği adayı açıkladı
SİYASETMalatya Alperen Ocakları'ndan BBP Lideri Mustafa Destici'ye tam destek geldi.
Aziz Türk Milleti,
Bir hafta önce görevden alınma kararı tebliğ edilen eski ocak genel başkanı Serkan Tüzün'ün, bugün ki yaptığı basın açıklaması sadece bireysel olarak kendi düşüncesini taşımaktadır.
Yaptığı açıklama Biz Alperen Ocakları il başkanları'nın ve tebalarımızın kısaca Alperenlerin - Türk islam ülkücülerinin düşüncesi fikri değildir.
Bizlerin adına konuşma yapması kabul edilebilir değildir.
Tamamen bireysel olarak kendi düşüncesini beyanda bulunmuştur ama bu beyanı Hüsnü zanla karşılayacak durumda da değiliz. İçinde bulunduğumuz seçim sürecinde ve görevden alınmasının üstünden bir hafta geçmesine rağmen bugün bu zamanda yaptığı açıklama bizlerin hafızasına manidar olarak kayıt edilmiştir.
Herkes şunu bilsin ki;
Biz Alperenlerin Ocağı, Alperen Ocakları'dır.
Siyasi Arena'daki temsilcimiz, Büyük Birlik Partisidir.
Liderimiz Mustafa Destici'dir.
Yüce İslâm'da şahıslara bağlılık yoktur lakin
Şahıslar Allah (c.c) ve Resülüne (s.a.v) bağlılığı derecesinde itibar görür.
Liderimiz de Allaha ve Resülüne bağlıdır bu yüzden bizde Liderimiz Mustafa Destici'ye bağlıyız..!
Bizler, yabancı kaynaklı (devşirme) bilgilere fikirlere Nasihatlara tenezzül etmeyecek kadar Muhsin-i şuur ve gurura malik ülkücüleriz Alperenleriz...
Sayın Liderimiz Destici'nin de belirttiği gibi;
‘Doğru kimden gelirse gelsin onun yanında oluruz yanlışı da babamız ya da oğlumuzda yapsa onun da karşısında oluruz’ diyen siyasi bir hareket olarak şahıslar üzerinden değil ilkeler üzerinden bir karar vereceğimizi daha öncede değerli kamuoyuna deklere etmiştik. Adayların hangi parti tarafından aday gösterildiğinden ziyade nasıl bir kişilik, seçilirse nasıl bir cumhurbaşkanı olacak, duruşu, tavırları ifadeleri vaatleri neler bu bizi daha fazla ilgilendirmiş ve kararımızda etkili olmuştur. Hem adaylar resmi olarak açıklanmadan önce hem de resmiyet kazandıktan sonra tüm kurullarımızla (Kurucularımız, YİK, MKYK, MDK, İl Başkanları, İlçe Başkanlarımız, Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve Alperen Ocakları il Başkanlarımız) ayrı ayrı, hem de birlikte istişare toplanktıları gerçekleştirdik. Bu istişarelerde önce ilkelerimizi belirledik. Nasıl bir Cumhurbaşkanı olmalı sorusuna cevap aradık ve sonunda sayın Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu kararı çıkmıştır. Buna da saygı gösterilmesi ve göstermemiz lazımdır.
İmam-ı Gazali'nin eseri Kimya-i Saadet den öğrendik teskilatçılığı bu nedenle lidere istişare de alınan karara herkes uyacak..!
Öyle tahmin ediyorum ki Sayın Tüzün bu açıklaması ile aslında kendi beklentisi olan parti Mkyk üyeliği ve Parti Genel Başkan yardımcılığının boşa çıkması üzerine bu açıklamayı yapmıştır.
Bunuda yüce Türk kamuoyunun takdirine sunuyorum..!
İlginizi Çekebilir