Malatya'da yol açma ve asfaltlama çalışmaları
İLÇELERMalatya Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı ve Koordinasyon Dairesi yol açma ve asfaltlama çalışmalarına dair bilgi bülteni yayımladı.
Muhtar ve mahalle sakinleri çalışmalardan memnun. Yapılan çalışmadan son derece memnun olduklarını dile getiren Yağmurlu Mahalle Muhtarı Hüreyra Kalmış, verilen hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Çamurdan dolayı mahallede çizmeyle gezdiklerini ifade eden mahalle sakinleri ise yapılan asfaltlamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler. Battalgazi’de 5 km.’lik yol açma çalışmasıBattalgazi ilçesine bağlı Karatepe ile Karakaşçiftliği Mahallelerinde ise yol açma çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi 5 km’lik yolun 2 km’lik kısmını tamamladı.
Öncelikle alt yapı ve dolgu uygulaması yapan Büyükşehir Belediyesi, yol güzergahı boyunca büzlerin döşenmesi işi ile stablize malzeme serme işlemlerini tamamladı.
İlginizi Çekebilir