© Malatya Haber

Kızılay Malatya'da Yeni Rezalet'e imza attı!

Kızılay’ın İstanbul Afet Müdahale Merkezi Müdürü Abdurrahman Yıldırım’ın bazı Kızılay yöneticilerinin yakınlarına çadır dağıttığı yazışmalar ortaya çıktı

Çadır ve gıda satışlarıyla gündeme gelen Kızılay’da rezaletin ardı arkası gelmiyor. Kızılay İstanbul Afet Müdahale Merkezi Müdürü olan ve 6 Şubat depremlerinin ardından Kızılay Malatya Ekip Başkanı olarak görevlendirilen Abdurrahman Yıldırım’ın, “Malatya Ekip Başkanlığı” isimli WhatsApp grubunda başvuruda bulunan depremzedelere “çadır yok” denirken bazı Kızılay yöneticilerinin yakınlarına çadır dağıttığı yazışmalara Sendika.Org ulaştı. Yazışmalarda Abdurrahman Yıldırım’ın çeşitli kişilerin isimlerini belirterek, kaç çadır verileceğinin talimatını verdiği görülüyor.

Depoda çadırlar dururken, depremzedelere çadır yok denildi.

Kızılay, Malatya’da çadır dağıtma sorumluluğunun AFAD’da olduğunu belirterek çadır dağıtımı yapmadı. Çadır isteyen depremzedelere “Çadırımız yok” yanıtı verildi. Kızılay’ın Malatya’da bulunan deposunun görüntüleri ise aksine işaret ediyor. Kızılay’ın Malatya deposunda çok sayıda çadır bulunduğu görülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER