© Malatya Haber

Hulisi Porgalı'dan seçim değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı'dan seçim değerlendirmesi ve teşekkür açıklaması geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı'dan seçim değerlendirmesi ve teşekkür açıklaması geldi. Açıklama'da şu ifadelere yer verildi. Saygıdeğer Malatyalılar,Bildiğiniz üzere 30 Mart Yerel  Seçimleri için  Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için bu yarışta ben de vardım. Tüm seçim kampanyası boyunca, bu seçimin kaybedeninin olmayacağını, kazananının olacağını, kazananın da Malatya olacağını her platformda dile getirdim.
Sonuç itibari ile dün sandıktan çıkan karar, halkımızın kararıdır. Demokrasiye inanan bir hemşehriniz olarak  bu karara saygı duyduğumuzu belirtir, bizlere oy versin ya da vermesin Tüm Malatyalılara teşekkürlerimizi sunarım.Kazanan arkadaşımızı da tebrik eder, Yeşilyurt ve Malatya için sonucun hayırlara vesile olmasını dilerim.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER