Çakır Malatya'da istenilmeyen adam ilan edildi
MALATYA SEÇİMMalatyada seçim ateşi tüm sıcaklığıyla yanmaya devam ediyor.
5 yıldızlı Malatya projesi ve altın ekiple göreve talip olduğunu söyleyen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın her iki konuda vatandaşları kandırdığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Ahmet Çakır göreve gelir gelmez delete ettiği beş yıldızlı Malatya projesinden sonra şimdi de mesai arkadaşları tarafından yalnız bırakılması polemik konusu oldu. Beş yıldızlı Malatya’dan, kaldırım belediyeciliğine nasıl gelindi?Çakır bu sürece nasıl geldi ?
Müsiad üzerinden Ak Partiye servis edilen ve kısa süre sonra da belediye Başkanı olarak, Malatya halkına dayatılan Ahmet Çakır’ın iktidarlığı ise romanlara konu olacak ironilerle geçti. İmar yolsuzluğu belgelerinde Başkan Çakır’ın ortak olduğu binanın bulunması ise Malatya kamuoyunda sözün bittiği yer olarak değerlendirildi. Çakır ve beraberindekileri, hizmeti ranta dönüştürme gayretlerine Malatya basını kayıtsız kalmamış ve durumu” Helva Cumhuriyeti “manşetiyle kamuoyuna duyurmuştu.
Çakır’ın Mal varlığı da tartışma konusu oldu
Mudurnu Tavukçuluk firmasını satın alanlar arasında ismi geçen Ahmet Çakır’ın, Mal varlığı da tartışma konusu oldu. 2009 seçimleri arifesinde Devletten yaklaşık üç milyon Tl Teşvik alarak ayakta kalmaya çalışan Başkan Çakır’ın, aradan geçen 5 yıl içersinde Mal varlığını kaça katladığı ise merak konusu oldu.Malatya Büyükşehir Gazetesi
İlginizi Çekebilir