© Malatya Haber

AKP-HDP Ortaklığının Bedeli 55 Şehit

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, son 45 günde 55 şehidin AKP, HDP ortaklığının bedeli olduğunu belirterek, “Analar ağlamasın” deyip kahraman asker ve polisimizin analarını ağlatanları Türk milleti asla affetmeyeceğini söyledi. \r\n

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, son 45 günde 55 şehidin AKP, HDP ortaklığının bedeli olduğunu belirterek, “Analar ağlamasın” deyip kahraman asker ve polisimizin analarını ağlatanları Türk milleti asla affetmeyeceğini söyledi.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, son günlerde ülkenin kan gölünü çevrildiğini söyledi. Gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kaya, 7 Haziran genel seçimleri öncesinde AKP ile HDP’nin çözüm ortağı olduğunu anımsatarak, Dolmabahçe mutabakatı imzalayanların AKP ile HDP olduğunu hatırlattı. Aynı El Arap’da da AKP ile HDP işbirliğinin tüm kamuoyunun gözü önünde ortak hareket edildiğini belirten Kaya, eski dostların şimdi ise halkın gözünü boyamak için kavga süsü verdiğini söyledi.   

AKP, HDP ORTAKÇILARI MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞMELİLER 

 Ülkenin son günlerde gerçekten kritik bir süreçten geçtiğini belirten Kaya, Türk milletinde Cenabı Allah’ın bir daha İstiklal Marşı yazdırmamasını temennisinde bulundu.  “Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geçme, tanı. Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı. Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı” diye İstiklal Marşı’nın 6’ncı kıtasını anımsatan Kaya, Cenabı Allah’tan vatanımız uğruna şehadet şerbetini içmeyi bizlere nasip etmesini arzu ettiklerini vurguladı. Türk milletinin 7’den 70’e  bu duygu ve düşünce içinde olduğundan emin olduğunu belirten Kaya, AKP ile HDP ortakçılarının Türk milletinin yakasından düşmesi gerektiğini ifade etti.   

AKP, HDP ORTAKLIĞININ BEDELİ 55 ŞEHİTTİR 

 “AKP – HDP ortaklığının bedeli son 45 günde 55 şehittir” diyen Kaya kurulan tuzaklar ve yapılan hince saldırılar sonucunda son 45 günde 3 subay, 5 astsubay, 17 uzman er, 14 er ve 16 da polisin şehadet şerbeti içtiğini söyledi. Hain pusularda şehadet şerbetini içen kahraman Türk evlatlarının arkalarında yetimler, gözü yaşlı analar, babalar, eşler, çocuklar bıraktıklarını belirten Kaya, “Analar ağlamasın” deyip kahraman asker ve polisimizin analarını ağlatanları Türk milleti asla affetmeyeceğini vurguladı. Vatanı için kahramanca şehadet şerbetini içen asker ve polislere Cenabı Allah’tan rahmet, gazilere acil şifa, analara, babalara, eşlere, çocuklara, yakınlara ve Türk milletine de sabır temennisiyle sözlerini tamamladı.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER